Poslujemo od 2017.

Poduzeće BARTULOVIC-PULJIC PROJEKTIRANJE d.o.o. veoma uspješno posluje od 2017 godine i bavi se izradom projektne dokumentacije za dobivanje građevinske dozvole ili potvrda glavnih projekta kad su u pitanju manji objekti koje ne podliježu dozvoli.
Nudimo paralelno i uslugu nadzora. Suradnja sa Vama počiva na profesionalnom, ugodnom i pouzdanom nivou.

Na prvom mjestu je zadovoljstvo klijenta, kao i kvalitetno izvršen posao.
Sjedište našeg poduzeća je u Bolu na Otoku Braču, a PROJEKTNI URED od 01. studenog 2021 godine radi i u Splitu, a poslujemo na području cijele Dalmacije. Ukoliko želite da surađujete sa ozbiljnim i pouzdanim poduzećem, obratite nam se i uvjerite se u kvalitetu naših usluga.

Stojimo Vam na raspolaganju.

Mlad i kreativan tim
Ena Vladislavić
/ mag. ing. arch.

Član HKA od 2021., Ena je glavni projektant i autor na arhitektonskim projektima stanovanja, te projektima javnih, poslovnih i turističkih namjena

Zorana Šimunović
/ mag.ing.arch.

Član HKA od 2023., Zorana je glavni projektant i autor na arhitektonskim projektima stanovanja, te projektima javnih, poslovnih i turističkih namjena

Dina Pivac Dabro
/ mag.ing.arch.

Od 2023. zaposlena je u ured “Bartulović-Puljić projektiranje” gdje radi kao projektantant suradnik na projektima javnih, poslovnih i turističkih namjena.

Hrvoje Smoljanović
/ dipl.ing.građ.

Posao Hrvoja obuhvaća izradu stručnih radova, idejnih, glavnih i izvedbenih projekata konstrukcija, izvješća o tehničkom pregledu građevina te provođenje stručnog nadzora nad izvođenjem građevinskih objekata.

Zdravko Bartulović
/ ing.građ.

Marko Puljić
/ ing.građ. dipl.ing.sec.